Kwaliteit

Het kwaliteitsbeleid van Ravenbergen Food B.V. gaat uit van het continue verbeteren en het borgen van de kwaliteit van de producten en de processen.

Dat doen wij door ons kwaliteitsbeleid geïntegreerd door de hele organisatie toe te passen. We zorgen ervoor dat we met alle medewerkers onze methoden, machines, materialen en de middelen die ons ter beschikking staan op een uniforme en gestructureerde wijze op elkaar afstemmen, zodanig dat de kwaliteit geborgd en waar nodig verbeterd wordt.

 

Voor de productie van onze heerlijke muesli-, granenrepen en koeken werken we samen met gerenommeerde grondstof- en verpakkingsleveranciers. Jaarlijks zijn er een aantal controlemomenten door klanten en externe auditors.

Duurzaamheid en certificering

  •   BRC/IFS

  •   SMETA

  •   UTZ Certified

  •   RSPO SCC Group Certification

Rookvrij bedrijf


Ravensbergen Food B.V. zet zich in voor het verstrekken van een veilige en gezonde werkplek en aan het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van haar medewerkers. De norm in de voedselindustrie is een rookvrij bedrijf. Daarom hebben wij besloten het volgende rookbeleid aan te nemen en het is van toepassing op alle medewerkers en bezoekers van ons bedrijf:

 

Het is het beleid van Ravensbergen Food B.V. om het roken in alle gebouwen, vertrekken en het bedrijfsterrein te verbieden om te voorzien in en het handhaven van een veilige en gezonde werkomgeving voor alle medewerkers.
 

Dit beleid is van kracht gegaan op 1 juni 2016.

Pinda- en sesamvrij bedrijf


Het is het beleid van Ravensbergen Food B.V. om pinda’s en sesam niet als grondstof te verwerken in onze producten.
 

Ravensbergen Food B.V. verbiedt het consumeren of meebrengen van voedingswaren met pinda’s of sesam in al haar gebouwen en vertrekken voor al haar medewerkers en bezoekers, teneinde kruisbesmetting met haar producten te voorkomen en om het pinda en sesam vrije beleid te handhaven.
 

Het pindavrij beleid is van kracht sinds 1 januari 2015. De startdatum van het sesamvrij beleid is op 22 februari 2017 ingegaan.

Contact

Ravensbergen Food B.V.

-

Wasbeekerlaan 6

-

2171 AE Sassenheim

-

The Netherlands

Tel.: +31 (0)252-219102

-

Fax: +31 (0)252-231703

-