rAV LOGO V2.png
20181021_170044.jpg

Onze

Mueslirepen

Het assortiment mueslirepen bevat vele lekkere smaken. De repen worden geproduceerd onder ons eigen merk “Muesli+" of als private label. In ons eigen laboratorium kunnen wij de lekkerste smaakcombinaties ontwikkelen voor onze klanten. 

 

Mueslirepen zijn platte of dome repen met granen, fruit, groente, chocolade of noten. We kunnen een yoghurt of chocolade voetje of drizzle toevoegen aan de repen om ze nóg lekkerder te maken.

 

Wij bieden klanten ook een gezondere keuze: minder calorieën, zout, suiker en verzadigde vetzuren dan normale mueslirepen, maar zeker niet minder smaak!  Ook kunnen er bijvoorbeeld extra vitamines of calcium aan de repen toegevoegd worden. 

plat.png

Dome
(30 mm)

Plat

Smal (30 mm)

Dome reep.png
breed.png

Plat

Breed (35 mm)

Vorm en formaat

Wij produceren

mueslirepen in vele verschillende formaten en vormen. 

volledig gecoate reep.png
Light%20summer%20fruits_edited.png

Decoratie

Om de repen nog lekkerder en aantrekkelijker te maken kan een decoratie drizzle of voetje toegevoegd worden van chocolade of yoghurt. 

De reep kan ook bestrooid worden met chocolade of gevriesdroogd fruit. 

Ingrediënten

Onze repen worden gemaakt van door ons geselecteerde kwalitatieve grondstoffen.

 

Voor cacao en de hazelnoten bieden wij ook de optie om een UTZ certified, Rainforest Alliance of Fairtrade gecertificeerde variant te gebruiken. 

Ingredienten.PNG

Claims

​Om een voedingsclaim te kunnen voeren op een verpakkingen kunnen er extra's aan de repen toegevoegd of zal er bij de productontwikkeling van de receptuur extra op de voedingswaarden gelet worden.

Ook kunnen wij bij de productontwikkeling rekening houden met de wens voor een vegetarisch of vegan product.

Laag in zout

Vegetarisch

Vezelrijk

Bron van proteïne

Eigen ideeën?

Staat het soort mueslireep wat u zoekt er niet bij? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en neem een kijkje op de pagina productontwikkelingDe bestelhoeveelheden die wij vragen voor nieuw te ontwikkelen recepturen is minimaal 250.000 repen per productierun. 

 

Bekijk ook onze eigen merk Muesli+ en ons assortiment crunchy graanrepen voor meer informatie.