Aanpassing Muesli+ 8-pak Nederlandse markt

27/07/2020


De verpakkingen van Muesli+ chocolade en hazelnoot mueslirepen zijn vernieuwd met een rustigere en moderne look. Om Muesli+ duurzamer te maken zijn we overgegaan op UTZ gecertificeerde cacao en is de verpakking verkleind zodat er minder lucht vervoerd wordt. Vanaf augustus stromen de nieuwe verpakkingen in. Het volledige Muesli+ mueslireep assortiment bestaat uit 8 heerlijke smaken, die allen verkrijgbaar zijn in een 6-pak.

Redesign Muesli+

16/02/2020

De verpakkingen van Muesli+ hebben een redesign ondergaan. We hebben gekozen voor een matte lak en een paperpulp achtergrond voor een meer natuurlijke moderne look.

 

Ook hebben we een nieuwe smaak toegevoegd aan de Muesli+ range: Salted Caramel. 

Lancering Muesli+ Oat & Nut repen op de Deense markt

15/12/2019

Op de Deense markt hebben we 2 nieuwe smaken Oat & Nut repen gelanceerd onder ons eigen merk Muesli+. De repen zijn rijk aan vezels en bevatten hazelnoten, haver en gepofte granen. De repen zijn verkrijgbaar in de smaken bosbes en kokos.

Anuga 2019

04/10/2019

Bezoek van 5 - 9 oktober onze stand op de Anuga: Swiss Pavilion Hall 3.1, Booth D-061a

Het thema dit jaar is "protein": samen met onze zusterbedrijven Haco AG en Gutschermuhle presenteren wij onze innovaties zoals: snack bites en crunchy proteine repen.

PLMA 2019

20/05/2019

Bezoek onze stand op de PLMA: Amsterdam Rai Exhibition Center - Europe Hall / Swiss Pavillion Booth F-5329 / F-5434

Het thema dit jaar is "ontbijt": samen met onze zusterbedrijven Haco AG en Gutschermuhle presenteren wij onze innovaties zoals: gevulde Morning Oat Squares, gezonde ontbijtgranen en snack bites.

Kies je eigen manier voor het beste begin van je dag! 

Muesli+ Crunchy Haver & Kokos

23/04/2019

Binnenkort introduceren we een nieuwe variant Muesli+ Crunchy op de Deense markt: Haver & Kokos.

De reep is rijk aan vezels en bevat 102 kcal per reep.

Ook hebben we de andere Muesli+ Crunchy verpakkingen een kleine upgrade gegeven.

Muesli+ Kokos 8-pak

31/05/2018

Een van onze toppers onder ons eigen merk Muesli+ is nu ook verkrijgbaar in 8-pak. ​Het artikel start op de Nederlandse markt, als aanvulling op de Chocolade en Hazelnoot varianten. 

Slechts 96 caloriën per reep van 21 gram en een bron van vezels.

PLMA 2018

28/05/2018

Ravensbergen Food B.V. zal samen met de zusterbedrijven vanuit de Haco Group (Haco AG, Gutschermühle, Gautschi en Bigfood) een stand delen op de PLMA 2018. 

Er zal gefocust worden op de verschillende competenties van de bedrijven, waaronder: muesli- en graanrepen, koffie en sauzen & dips.

De PLMA vindt plaats op 29 en 30 mei in de Rai in Amsterdam. Bezoek ons op onze stand in het Swiss Pavilion, F-5329/F5434.

Teylingen Groot Dictee t.b.v. "de VoorleesExpress"

22/02/2018

Ravensbergen Food B.V. doet op 12 maart a.s. mee aan het "Teylingen Groot Dictee", georganiseerd door "Lionsclub - Warmond Slot/Teylingen". De opbrengst van deze avond zal geheel ten goede komen aan het goede doel "De VoorleesExpress". 

De VoorleesExpress is een project waarbij het terugdringen van de taalachterstand bij kinderen tussen de 2 en 8 jaar centraal staat. Een vrijwilliger leest gedurende 20 weken, één uur per week bij het kind thuis voor.
De vrijwilliger betrekt ook ouders bij het voorleesritueel, zodat zij het voorlezen op termijn, binnen de eigen mogelijkheden, over kunnen nemen en voort kunnen zetten. Voorlezen stimuleert de taalontwikkeling. Het verrijkt de taalomgeving in huis, vergroot het leesplezier en nog belangrijker de woordenschat van het kind. Het project brengt gezinnen ook in aanraking met de bibliotheek, waardoor de weg naar het boek verkleind wordt.

Nieuwe range Ravensbergen mueslirepen

10/01/2018

Wij hebben een nieuwe range verpakkingen ontwikkeld voor ons Ravensbergen merk.
Deze range bevat 5 heerlijke smaakvarianten: Kokos, Pure chocolade, Aardbei, Rozijn en Bosbessensmaak. 
De verpakkingen hebben heldere kleuren en een Nederlandse touch,
door de molens op de achtergrond.

Ravensbergen Food 85 jaar!

27/09/2017

Vandaag is het 85 jaar geleden dat Ravensbergen Food B.V. opgericht is. Ravensbergen Food B.V. is gestart als kleine bakkerij in Rijnsburg. Sinds 1967 is het bedrijf gevestigd in het huidige gebouw in Sassenheim. In 85 jaar is Ravensbergen Food bekend geworden als de private label fabrikant voor gevulde koeken, mueslirepen en crunchy granenrepen, ook met eigen merk Muesli+ voor mueslirepen en crunchy granenrepen.

IFS Food Grade 6 - Higher Level

19/09/2017

Wij zijn trots om aan te kondigen dat we de IFS Food Grade 6 - Higher Level behaald hebben tijdens de jaarlijkse audit. Meer informatie op onze kwaliteitspagina.

Fipronil

10/08/2017

Onze muesli- en crunchy repen bevatten geen ei als ingrediënt.

 

De koeken die wij produceren bevatten een eimengsel op de bovenplak.

De koeken worden geproduceerd op dezelfde lijn als de crunchy repen. Voordat wij de crunchy bars produceren, maken wij de productielijn zo goed mogelijk schoon. Ondanks deze schoonmaak, is er een klein risico van kruisbesmetting.

 

De eieren die wij gebruiken (het is een mix van eieren van verschillende toeleveranciers) bevatten 25% van de besmette eieren. De leverancier van het eiermengsel heeft ons een verklaring gestuurd, waarin vermeld staat dat het Fipronil gehalte de maximale limiet niet overschrijdt. Indien kruisbesmetting plaats vindt, komt het niveau van de Fipronil niet in de buurt van de maximale limiet.

Muesli+ Drop & Melkchocolade

19/06/2017

Het nieuwste lid van de Muesli+ familie: 

Mueslirepen met drop fudgestukjes en bestrooid met melkchocolade druppels. De reep is vrij van kunstmatige kleur- en geurstoffen. Slechts 88 kcal per reep en een bron van vezels. 

 

De repen zijn vanaf week 37 verkrijgbaar in de Deense supermarkten. 

PLMA 2017

17/05/2017

De PLMA vond plaats op 16 en 17 mei. De stand werd gedeeld met andere leden van de Haco Groep: Haco Ltd, Gutschermühle, Gautschi en BigFood. Samen werd er een wijde range producten gepresenteerd, zoals mueslirepen, granenrepen, koeken, koffie & thee, sauzen & dips en ontbijtgranen. 

Het thema dit jaar was "Hartig". Download de flyer hier voor meer informatie. 

3 Nieuwe crunchy smaken

25/01/2017

Een van onze nieuwste productontwikkeling: crunchy granenrepen in 3 heerlijke nieuwe smaken. Minimaal 50% haver, dus lekker én voedzaam!

 

3 varianten:

  • Crunchy granenreep met kokos

  • Crunchy granenreep met koffie

  • Crunchy granenreep met speculaas

Neem contact met ons op voor meer productinformatie via het contactformulier onderaan de pagina. 

Nieuw in de winkels: Ravensbergen abrikozenkoeken

14/12/2016

Vanaf januari 2017 is er een nieuwe smaak koeken aan ons assortiment toegevoegd: abrikozenkoeken. De zoete vulling met abrikozensmaak past perfect in het koekassortiment naast gevulde koeken en appelkoeken.

Voor range Ravensbergen koeken voor de Deense markt zijn nieuwe verpakkingen ontwikkeld met een modernere look maar wel met Hollandse touch. 

Muesli+ crunchy gember

14/12/2016

Onze nieuwste smaak Muesli+ crunchy: Gember. 
Vanaf december 2016 verkrijgbaar in de Deense supermarkten.

De nieuwe smaak is een uitbreiding van het crunchy assortiment met de smaken chocolade, kaneel en honing.

Quinoa repen

21/08/2016

Een van onze nieuwe productontwikkelingen - repen met quinoa. Niet alleen gezond maar ook heel lekker! 

 

2 varianten:

  • Quinoareep met noten met melkchocolade

  • Quinoareep met noten met ananas en kokos

Please reload