Ravensbergen Food is gestart in 1932 als “Banketbakker Ravensbergen” in Rijnsburg en werd vooral bekend door de heerlijke gevulde koeken. Sinds 1967 is ons bedrijf gevestigd in Sassenheim. Wij hebben ons gespecialiseerd op het gebied van mueslirepen en gebakken granenrepen. Ravensbergen Food is sinds 2012 onderdeel van Haco AG, hierdoor kunnen wij kennis en productontwikkelingen uitwisselen met onze twee zusterbedrijven in Oostenrijk en Zwitserland als lid van de "Cereal Bar Group".

Private label & eigen merk
 

In onze moderne fabriek in Sassenheim produceren wij mueslirepen in vele variaties voor  private labels verspreid over Europa voor bekende retailers als Aldi, Lidl, Jumbo en Albert Heijn. Ook ons eigen merk Muesli+ wordt steeds verder uitgebreid met nieuwe smaken mueslirepen en crunchy granenrepen. Hiermee bieden wij ook klanten die geen eigen merk hebben de mogelijkheid om de markt te betreden. Wij willen een partner zijn voor onze klanten en mee denken over mogelijkheden om het succes in de productgroep te vergroten. 

Mueslirepen
 

Wij produceren repen die geschikt zijn voor ieder moment van de dag: als tussendoortje maar ook als ontbijtreep. Wij komen de klant graag tegemoet met het ontwikkelen van de lekkerste nieuwe producten, met toevoegingen als fruitstukjes, noten, zaden en chocolade. Om onze mueslirepen nóg aantrekkelijker en lekkerder te maken kunnen deze voorzien worden van een yoghurt of chocolade voetje of bedekt worden met een yoghurt of chocolade drizzle. Ook denken wij graag mee in mogelijkheden om het suiker-, vet- en zoutgehalte te verlagen, zonder een compensatie in smaak te doen.

mueslireep_edited.jpg
20170810_193002_edited_edited.jpg

Crunchy granenrepen
 

In onze oven bakken we de lekkerste crunchy granenrepen. Deze krokant gebakken granenrepen met minstens 50% haver produceren we in verschillende smaken, zoals chocolade, kaneel, honing, gember, kokos en maple syrup. Crunchy granenrepen zijn erg populair in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten, maar veroveren in sneltreinvaart ook de rest van Europa. De repen zijn naast dat ze gezond zijn, omdat ze geen kunstmatige toevoegingen bevatten en rijk aan vezels zijn, ook vooral heel lekker. 

20180127_112504_edited.jpg

We raise the bar!
 

Kwaliteit is een van onze hoofd prioriteiten, naast het produceren van de lekkerste producten voor onze klanten. Medewerkers volgen trainingen en werken volgens de HACCP richtlijnen. Leveranciers moeten voldoen aan strenge eisen en onze producten worden geproduceerd volgens de eisen die de klanten aan ons stellen. Meer informatie hierover vindt u op onze Kwaliteit pagina.

 

Ravensbergen Food B.V. streeft naar Operational- en Service Excellence bij de productie en het vermarkten van mueslirepen en gebakken graanproducten in het midden- en hogere marktsegment. ​Dit betekent een hoge output met veel structuur en standaardisatie voor de dagelijkse routine voor elke medewerker en de flexibiliteit om veranderingen makkelijk te implementeren.