Vacature Accountmanager (40 uur)

Over Ravensbergen Food / HACO Custom Made Snacks 

 

Ravensbergen Food – onderdeel van HACO Custom Made Snacks – is een leidende producent van kwalitatieve en innovatieve snacks voor tussendoor, als ontbijt en functionele consumptie. 
 

Deze innovatie gedreven organisatie maakt de lekkerste snack voor diverse A-merken en retailers in Nederland en Europa. 

Sinds 2012 is Ravensbergen Food onderdeel van HACO Group. Samen met de zusterbedrijven in Oostenrijk en Zwitserland vormen zij HACO Custom Made Snacks, een van de leidende spelers op het gebied van (healthy) snacking in Europa. 

 

Wij produceren onder private label.  In onze fabriek in Sassenheim produceren wij mueslirepen in vele variaties voor meer dan 40 private labels verspreid over Europa voor bekende retailers.

Ravensbergen Food B.V. streeft naar operational excellence bij de productie voor de midden- en hogere markt voor graanrepen en crunchy repen in een resultaatgericht samenwerkingsverband. 

 

Dit betekent een hoge output, met veel structuur en standaardisatie voor de dagelijkse routine voor elke werknemer en de flexibiliteit om met veranderingen om te kunnen gaan. Er worden eisen gesteld aan de verschillende functies en medewerkers. Wij zorgen voor de juiste medewerkers op de juiste plaats, waarbij eenieder samenwerkt met collega’s van de eigen en andere afdelingen.

We behandelen iedereen, ook externe partijen, met respect.

Wat ga je doen? 
Als Accountmanager bij Ravensbergen Food ben jij verantwoordelijk voor de omzetgroei bij bestaande en nieuwe supermarkt accounts in Europa. Daarnaast zoek je naar brand owners die interessant kunnen zijn om het huidige assortiment te kunnen uitbreiden. Je hebt kennis van het zoetwaren- en snack assortiment binnen de supermarkten, maar weet ook deuren te openen. Je bent goed op de hoogte van de trends van consumenten, concurrenten, producten en prijzen. Door jouw ervaring met private label weet jij onze strategie te ontwikkelen om deze categorie te doen groeien. Uiteraard houd je rekening met verpakkingen en productielijnen om je afspraken na te kunnen komen. Kortom je bent een expert op het gebied van categorie management van het zoetwaren- en snack assortiment en weet supermarktketens en brand owners te overtuigen op distributie, presentatie en promoties. 
 
 
Wat wordt jou geboden? 

  • Een salaris op basis van kennis ervaring volgens cao-zoetwaren. 

  • Auto, laptop en telefoon van de zaak.

  • Doorgroeimogelijkheden. 


Wat wordt er van jou verwacht? 

  • Minimaal 2 jaar ervaring als Accountmanager binnen de Retail.

  • Je beheerst vloeiend Nederlands en Engels. Duits is een pré. 

  • Private label ervaring.


Waar ga je werken? 
Als Accountmanager kom je te werken bij een professioneel team wat onderdeel uitmaakt van de Haco AG groep, een internationale organisatie met zijn hoofdkantoor in Zwitserland. Haco AG is een internationale organisatie die een prominente plaats inneemt in de Europese markt voor wat betreft het zoetwaren- en snackassortiment.  
 

Binnen dit team heerst een echte hands-on en no-nonsens mentaliteit.  
 

Ravensbergen Food maakt al 10 jaar onderdeel uit van deze organisatie maar is al ruim 90 jaar een zeer bekende speler op de Nederlandse markt en wil dat samen met jou verder uitbouwen, niet alleen in Nederland maar ook daarbuiten! Ravensbergen Food heeft meer dan 50 medewerkers in Nederland en is gevestigd in Sassenheim. We zijn op zoek naar uitbreiding van het team, omdat er heel veel groei is binnen het bedrijf.
 

Arbeidsvoorwaarden

De cao-zoetwaren is van toepassing. Indeling is afhankelijk van kennis en ervaring.

 

Emolumenten

40-urige werkweek, pensioenregeling, 25 (200 uur) vakantiedagen, parkeergelegenheid, bedrijfsfitness en een actieve personeelsvereniging.

Ravensbergen Food B.V. ligt op 10 minuten loopafstand van station Sassenheim (verbindingen met Amsterdam, Schiphol, Leiden en Den Haag).

 

Informatie en sollicitatie

Ambitieuze kandidaten worden uitgenodigd om te reageren. Voel je je aangetrokken tot dit boeiende profiel stuur dan een
e-mail met motivatie plus CV naar patricia.verbaas@ravensbergenfood.com

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle